Gevraagd

We zijn per direct op zoek naar twee energieke advocaat-stagiair(e) die onze praktijkgroep Gaming komen versterken. Je start als juridisch medewerker waarbij je vervolgens kunt doorgroeien tot advocaat-stagiair(e).

Je werkzaamheden omvatten onder meer het begeleiden van onze (hoofdzakelijk) internationale clientèle bij het proces tot markttoetreding en compliance met nationale en Europese regelgeving binnen deze technologie-gedreven, innovatieve en dynamische sector. Hierbij zal je relevante (inter)nationale juridische en politieke ontwikkelingen op de markt analyseren en rapporteren aan cliënten. Voorts adviseer en procedeer je over handhavingsvraagstukken, waaronder naleving met (Europese) regulering op het gebied van kansspelen, privacy en consumentenbescherming. Een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is verder het begeleiden van cliënten bij vergunningaanvraagprocessen en gespecialiseerde overnames.

Alhoewel sprake is van een sterke sectorgerichte praktijkbenadering, kun je te maken krijgen met diverse rechtsgebieden zoals Europees recht, bestuurs(straf)recht, privacywetgeving en ondernemingsrecht.

Profiel

  • een afgeronde WO opleiding rechten
  • uitmuntende studieresultaten
  • een zelfstandige, proactieve en ondernemende attitude
  • uitstekende beheersing van (ten minste) de Engelse taal

Kalff Katz & Franssen

Kalff Katz & Franssen is een boutique advocatenkantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van entertainment, mediarecht en gaming. Met een sectorgerichte benadering biedt Kalff Katz & Franssen een gespecialiseerde full-service dienstverlening aan haar internationale clientèle.

Praktijkgroep Gaming

De Praktijkgroep Gaming heeft een unieke marktpositie opgebouwd en bedient de top van de (inter)nationale gaming & gambling sector. Kalff Katz & Franssen bedient onder meer (beursgenoteerde) B2C en B2B aanbieders, softwareontwikkelaars, keuringsinstellingen, banken, payment service providers, mediabedrijven en overheden.

De komende jaren wordt de regulering van kansspelen, op alle deelmarkten, drastisch herzien. In combinatie met voortdurende technologische ontwikkelingen leidt dit tot grote uitdagingen en biedt het kansen om mee te werken aan de verdere uitbouw van de succesvolle praktijkgroep.

Solliciteren?

Stuur je CV, volledige cijferlijsten, scriptie, referenties en sprankelende motivatiebrief zo spoedig mogelijk en uiterlijk 14 juli naar vacature@kalffkatzfranssen.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Tolboom (tolboom@kalffkatzfranssen.nl of 020 -676 07 80).