Gevraagd

We zijn per direct op zoek naar een energieke (gevorderde)advocaat-stagiair(e) of (beginnend) medewerker die onze praktijkgroep Gaming komt versterken.

In algemene zin begeleidt de praktijkgroep Gaming een (hoofdzakelijk) internationale clientèle bij het proces tot markttoetreding en compliance met nationale en Europese regelgeving binnen deze technologie-gedreven, innovatieve en dynamische sector. Alhoewel sprake is van een sterke sectorgerichte praktijkbenadering, krijgt het team te maken met diverse rechtsgebieden zoals Europees recht, bestuurs(straf)recht, privacywetgeving en ondernemingsrecht.

We zijn op zoek naar een advocaat die zich binnen het team specifiek gaat richten op vergunningsaanvraagtrajecten bij de Kansspelautoriteit, bezwaar -en beroepsprocedures rondom verlening van kansspelvergunningen en bestuurlijke sanctieprocedures. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid in behandeling van zaken en veel direct cliëntencontact. Binnen het hechte team is ruimte om te specialiseren en mee te werken aan de uitbouw van de succesvolle praktijkgroep.

Profiel

  • een (bijna) afgeronde beroepsopleiding, met focus op bestuursrecht
  • aantoonbare proceservaring met toezichthouder(s) is een pré
  • sterke analytische vaardigheden
  • een proactieve, ondernemende attitude
  • uitstekende beheersing van (ten minste) de Engelse taal

Kalff Katz & Franssen
Kalff Katz & Franssen is een boutique advocatenkantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van entertainment, mediarecht en gaming. Met een sectorgerichte benadering biedt Kalff Katz & Franssen een gespecialiseerde full-service dienstverlening aan haar internationale clientèle.

Praktijkgroep Gaming
De Praktijkgroep Gaming heeft een unieke marktpositie opgebouwd en bedient de top van de (inter)nationale gaming & gambling sector. Kalff Katz & Franssen bedient onder meer (beursgenoteerde) B2C en B2B aanbieders, softwareontwikkelaars, keuringsinstellingen, banken, payment service providers, mediabedrijven en overheden.

De komende jaren wordt de regulering van kansspelen, op alle deelmarkten, drastisch herzien. In combinatie met voortdurende technologische ontwikkelingen leidt dit tot grote uitdagingen.

Solliciteren?
Stuur je cv, cijferlijsten en sprankelende motivatiebrief zo spoedig mogelijk en uiterlijk 14 juli naar vacature@kalffkatzfranssen.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Tolboom (tolboom@kalffkatzfranssen.nl of 020 -676 07 80).