Nelleke Hoffs is werkzaam in de praktijkgroep Gaming van Kalff Katz & Franssen, waar zij adviseert over (social) gaming en gambling. Tevens ondersteunt zij het team inzake civiele -en administratiefrechtelijk procedures.

Nelleke behaalde een LLM Internationaal Recht aan de Universiteit van Edinburgh, een LLB Europees recht aan de Universiteit van Maastricht en een Master Kunstcriminaliteit en antiquiteitensmokkel van de Universiteit van Glasgow. Hiervoor was ze werkzaam bij het Joegoslaviëtribunaal, het Libanontribunaal en consultancybedrijf Global Rights Compliance. Projecten waaraan ze werkte waren o.a. de implementatie van internationale arbeidsnormen (ILO) in de kledingindustrie in Bangladesh, de hervorming van het Vietnamese strafrechtsysteem en het adviseren van verschillende overheden bij het operationaliseren van de VN-beginselen voor bedrijven en mensenrechten (UNGP’s).

Ze stapte over naar Nederlands recht in 2015 en behaalde civiel effect aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, terwijl ze praktijkervaring opdeed bij een groot commercieel advocatenkantoor. Nelleke is redacteur bij Amsterdam Law Forum, lid van de VKCR (Vereniging voor Kunst, Cultuur en Recht) en visiting scholar bij het Australian Human Rights Center.

T: +31 20-676 07 80
M:+31 6 5054 9360
F: +31 20-675 27 64
hoffs@kalffkatzfranssen.nl
gaming@kalffkatzfranssen.nl