De Media & Entertainment praktijk is een full-service praktijk die al meer dan 25 jaar specialistisch advies levert. De ervaring en de breedte van het werkterrein van de praktijkgroep is ongeëvenaard. Alle belangrijke aspecten van media en entertainment worden gedekt: reclame, merken, omroepen, computerspellen, mode en design, digitale media, film, interactieve media, muziek, live evenementen, sport, uitgeverijen, theater, televisie en de beeldende kunsten.

De advocaten van Kalff Katz & Franssen hebben de specialistische technische kennis die vereist is om cliënten te adviseren over het opzetten, in stand houden en exploiteren van hun intellectuele eigendomsrechten. Onze diensten omvatten advies inzake merken, auteursrechten, modelrechten en bedrijfsgeheimen.

De praktijkgroep combineert de IE-expertise met een full-service praktijk op het gebied van ondernemingsrecht en handelsrecht bij advisering inzake transacties in de media- en entertainmentsector. Wij adviseren en assisteren bij fusies en overnames, private equity, aandeelhoudersovereenkomsten en geschillen, internationale transacties, joint ventures, partnerschappen, overeenkomsten met klanten en leveranciers, algemene voorwaarden, distributie, vertegenwoordigings- en franchiseovereenkomsten, e-commerce, internet en webgerelateerde contracten, consultancy- en marketingovereenkomsten, vertrouwelijkheid en bedrijfsgeheimen, privacykwesties, reclame- en promotie-overeenkomsten, managementovereenkomsten en technologie-overeenkomsten.

Het team heeft het vermogen om genuanceerde, praktische en gerichte adviezen te leveren aan cliënten, zonder zaken onnodig ingewikkeld te maken.

Naar het team