Kalff Katz & Franssen is het enige advocatenkantoor in Nederland met een multidisciplinaire praktijkgroep dat zich specifiek richt op de (inter)nationale gaming en gambling sector en aanverwante sectoren. De praktijkgroep Gaming heeft door haar specialisatie en focus op de markt een unieke positie opgebouwd. Door middel van een geïntegreerde aanpak wordt een grote verscheidenheid aan cliënten geadviseerd over uiteenlopende kwesties.

Kernactiviteiten zien onder meer op gespecialiseerd advieswerk, complexe regulatory vraagstukken, public affairs, vergunningstrajecten, bestuursrechtelijke procedures, gespecialiseerd M&A en gespecialiseerd contractenwerk. Door middel van een proactieve aanpak worden cliënten voor de markt uit geïnformeerd over relevante juridische en politieke ontwikkelingen die een impact kunnen hebben op de bedrijfsactiviteiten van het clientèle.

De technologie-gedreven en innovatieve sector is altijd in beweging. De praktijkgroep Gaming loopt mee voorop in de ontwikkelingen en past zich voortdurend aan om te blijven voldoen aan de vraag uit de sector. Binnen haar niche streeft de praktijkgroep naar full-service dienstverlening.  De praktijkgroep is in staat om over de Nederlandse markt te adviseren alsmede multi-jurisdictionele adviezen te verlenen, in samenwerking met haar uitgebreide internationale netwerk.

De praktijkgroep is in januari 2017 uitgebreid met twee Of Counsels, Ayolt Zoer en Irene Verheijen. Zij hebben het laatste decennium veelvuldig cliënten uit de kansspelsector geadviseerd op respectievelijk het terrein van M&A/Ondernemingsrecht en Bestuursrecht. Daarnaast wordt samengewerkt met externe partners (zoals fiscalisten) met relevante sectorervaring.

Kalff Katz & Franssen is onderdeel van meerdere internationale gerenommeerde netwerken. Verschillende teamleden zijn aangesloten bij het exclusieve netwerk van de International Masters of Gaming Law (IMGL) en de International Association of Gaming Advisors (IAGA). Kalff Katz & Franssen is één van de oprichters van het toonaangevende Europese gaming & gambling portal gaminglaw.eu.

De praktijkgroep gaming levert vaak sprekers en moderators voor de belangrijkste conferenties en evenementen in de sector, overal ter wereld. Bovendien publiceren teamleden met regelmaat artikelen in vakbladen voor de industrie.

Naar het team

 

IMGL logo     IAGA logo

start_chambersgaminglaw.eu logo