Kalff Katz & Franssen, gevestigd in het hart van Amsterdam, is een toonaangevend kantoor dat is gespecialiseerd in media, entertainment en gaming. We combineren diepgaand juridisch advies met praktische toepasbaarheid. Door de jarenlange ervaring binnen de niche kennen wij de markt als geen ander en leveren wij op maat gemaakte juridische oplossingen.

Praktijkgroep Gaming

De praktijkgroep Gaming bestaat uit een multidisciplinair team dat zich specifiek richt op de (inter)nationale gaming en gambling sector en aanverwante sectoren. De praktijkgroep Gaming kan bogen op meer dan twintig jaar sector expertise en heeft door haar specialisatie en focus op de markt een unieke positie opgebouwd. Door middel van een geïntegreerde aanpak wordt een grote verscheidenheid aan cliënten geadviseerd over uiteenlopende kwesties.

Klik hier voor meer informatie over de praktijkgroep Gaming.

Praktijkgroep Media & Entertainment

De praktijkgroep Media & Entertainment is een full servicepraktijk die zich richt op de creatieve branches. De cliënten van deze praktijk komen grotendeels uit de muziek-, radio/televisie-, film-, uitgevers-, beeldende kunst-, sport-, mode- en reclame industrie.

Klik hier voor meer informatie over de praktijkgroep Media & Entertainment.