Kalff Katz & Franssen versterkt groeiende praktijkgroep Gaming met twee Counsels

Met ingang van 1 januari 2017 heeft Kalff Katz & Franssen Ayolt M. Zoer en Irene Verheijen benoemd als nieuwe Counsels.

Ajolt ZoerAyolt Zoer heeft een brede ondernemingsrechtelijke advies- en procespraktijk met ruime ervaring in Gaming & Gambling gelieerd overname- en advies werk. Ayolt is behalve advocaat tevens mediator.

Voordat Ayolt werd beëdigd als advocaat, werkte hij als fiscalist bij KPMG Meijburg & Co. Sinds begin deze eeuw werken Ayolt en Justin Franssen intensief samen en waren zij jarenlang partners bij een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam, alwaar Ayolt praktijkgroep voorzitter was van de Ondernemingsrecht sectie met circa 25 advocaten en (kandidaat)notarissen.

Ayolt heeft geruime tijd leiding gegeven aan een (top tien) mondiaal advocaten netwerk waardoor hij thans beschikt over een groot wereldwijd juridisch netwerk. Hiermee weten cliënten met internationale adviesbehoefte zich verzekerd van adequate bijstand, waar ook ter wereld.

Irene VerheijenIrene Verheijen is als advocaat gespecialiseerd in bestuursrecht en gereguleerde markten, waar de interactie tussen overheid en bedrijfsleven een belangrijke rol speelt. Zij adviseert ondernemingen op het gebied van compliance met Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Haar focus ligt daarbij onder meer op de kansspelsector. Daarnaast procedeert zij namens deze ondernemingen in bestuursrechtelijke procedures tegen overheden, in het bijzonder toezichthouders in gereguleerde markten. Het kan daarbij onder meer gaan over vergunningverlening, bestuurlijke handhaving, openbaarmaking van documenten en gegevens, en overheidsaansprakelijkheid.

“Ayolt en Irene hebben uitgebreide ervaring en track records binnen hun specialismen met daarbij een duidelijke overlap met de kansspelsector. Deze benoemingen passen binnen de strategie van Kalff Katz & Franssen om binnen de niche zoveel mogelijk full-service diensten te verlenen”, aldus partner Justin Franssen.